bus auto fiets
Menu

Kerkwijk - fase 2

Alle woningen zijn verkocht

Fase 2 van

Kerkwijk Didam

Alle woningen van fase 2 zijn verkocht. Deze fase bestaat in totaal uit 30 woningen, waaronder 18 riante twee-onder-een-kapwoningen vanwege de grote vraag naar dit woningtype. Daarnaast komen er 12 fraaie tussen- en hoekwoningen.

Dit zijn de laatste woningen van Kerkwijk, dus je laatste kans om hier heerlijk te wonen! Ook deze woningen worden zeer duurzaam, met onder meer een warmtepomp en een EPC-norm van 0,0 tot 0,4.

Hieronder zie je de impressies van Kerkwijk - fase 2!

De woningtypes van Kerkwijk - fase 2

Fase 2 van Kerkwijk bestaat uit 6 tussenwoningen, 6 hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen XL. Hieronder lichten we de verschillende woningtypes nader toe. 

Tussenwoningen

Zoek jij een mooie tussenwoning met veel woonruimte? Dan is dit woningtype zeker iets voor jou. Deze woningen hebben een langskap en verschijnen met een donkerbruin of oranjebruin genuanceerde gevel.

Aantal 6

Hoekwoningen

Deze fraaie hoekwoningen hebben een langskap en een donkerbruin of oranjebruin genuanceerde gevel. Bij dit woningtype kun je kiezen voor een parkeerplaats op eigen terrein en de mogelijkheid om een garage te realiseren.

Aantal 6

Twee-onder-een-kapwoningen

Zie jij jezelf al thuiskomen in een ruime twee-onder-een-kapwoning? Je kunt binnen dit woningtype kiezen voor verschillende gevelkleuren en voor een dwarskap of langskap.

Aantal 6

Twee-onder-een-kapwoningen XL

Deze riante twee-onder-een-kapwoningen bieden je maar liefst 150 tot 160 m2 aan woonoppervlakte! Dit type verschijnt in verschillende gevelkleuren. Parkeren kan op eigen terrein, en de ruime zijtuin biedt je ook nog eens de mogelijkheid om een garage te realiseren.

Aantal 12

Meer over de locatie van

Kerkwijk Didam!