bus auto fiets
Menu

Kerkwijk - fase 2

Fase 2 van Kerkwijk Didam gaat op donderdag 8 oktober in verkoop!

Dit kun je verwachten van

Fase 2

Fase 2 van Kerkwijk bestaat in totaal uit 30 woningen, waaronder 18 riante twee-onder-een-kapwoningen vanwege de grote vraag naar dit woningtype. Daarnaast komen er 12 fraaie tussen- en hoekwoningen.

Dit zijn de laatste woningen van Kerkwijk, dus je laatste kans om hier heerlijk te wonen! Ook deze woningen worden zeer duurzaam, met onder meer een warmtepomp en een EPC-norm van 0,0 tot 0,4.

Hieronder zie je de eerste impressies van Kerkwijk - fase 2!

Ligging van de woningen

Ligging van de woningen

Op de kavelkaart hiernaast kun je de ligging van de woningen van Kerkwijk fase 2 alvast bekijken. De betreffende percelen zijn donkergroen gearceerd.

De komende periode kunnen we steeds meer woninginformatie met je delen. Denk aan de startdatum van de verkoop, woningbeelden en de prijzen. Houd deze website dus in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om al het nieuws direct in je mailbox te ontvangen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De woningtypes van Kerkwijk - fase 2

Fase 2 van Kerkwijk bestaat uit 6 tussenwoningen, 6 hoekwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen XL. Hieronder lichten we de verschillende woningtypes nader toe. 

Tussenwoningen

Zoek jij een mooie tussenwoning met veel woonruimte? Dan is dit woningtype zeker iets voor jou. Deze woningen hebben een langskap en verschijnen met een donkerbruin of oranjebruin genuanceerde gevel.

Aantal 6

Hoekwoningen

Deze fraaie hoekwoningen hebben een langskap en een donkerbruin of oranjebruin genuanceerde gevel. Bij dit woningtype kun je kiezen voor een parkeerplaats op eigen terrein en de mogelijkheid om een garage te realiseren.

Aantal 6

Twee-onder-een-kapwoningen

Zie jij jezelf al thuiskomen in een ruime twee-onder-een-kapwoning? Je kunt binnen dit woningtype kiezen voor verschillende gevelkleuren en voor een dwarskap of langskap.

Aantal 6

Twee-onder-een-kapwoningen XL

Deze riante twee-onder-een-kapwoningen bieden je maar liefst 150 tot 160 m2 aan woonoppervlakte! Dit type verschijnt in verschillende gevelkleuren. Parkeren kan op eigen terrein, en de ruime zijtuin biedt je ook nog eens de mogelijkheid om een garage te realiseren.

Aantal 12

Meer over de locatie van

Kerkwijk Didam!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Start verkoop fase 2 binnenkort

Start verkoop fase 2 binnenkort

Voor Kerkwijk Didam fase 1 staan de laatste 2 woningen onder optie. Binnenkort start de verkoop van fase 2! De beelden staan al online. Wil je als eerste de informatie over deze woningen ontvangen? Schrijf je dan in via blijf op de hoogte.

Blijf op de hoogte