bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorspoedige verkoop, heb jij je al ingeschreven?

15 oktober 2020

De woningen van Kerkwijk Didam – fase 2 zijn sinds vorige week donderdag in verkoop. We hebben al veel inschrijvingen ontvangen: fijn om te zien dat het woningaanbod goed aansluit op de behoefte!

Heb jij je nog niet ingeschreven? Mis je kans dan niet en doe dit uiterlijk a.s. zondag 18 oktober, want daarna sluit de inschrijfperiode.

Eenvoudig inschrijven
Op de woningpagina kun je het woningaanbod bekijken om jouw favoriete woning(en) te bepalen. Om je hierop in te schrijven, ga je naar je persoonlijke accountomgeving. Via ‘Online inschrijven’ kun je de benodigde gegevens invullen en jouw inschrijving versturen.

Vragen over de inschrijving? Op deze pagina lees je meer over het inschrijfproces. Ook kun je contact opnemen met de makelaar(s) via de Contactpagina.

Brochure en prijslijst
Je kunt op de downloadpagina de digitale brochure, prijslijst en meer verkoopstukken bekijken. Heb je liever een fysieke brochure, dan kun je deze op werkdagen tussen 09.00-17.30 uur afhalen bij GABA Makelaardij (Arnhemseweg 7 in Zevenaar) of per post toegezonden krijgen via het contactformulier of de chatfunctie in je accountomgeving. Via het contactformulier of de chatfunctie kun je jouw adresgegevens doorgeven en aangeven dat je de brochure per post wilt ontvangen.

Bekijk de woningen!