bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop verloopt voorspoedig

26 maart 2020

De eerste 23 woningen van Kerkwijk zijn vorige week in verkoop gegaan. Fijn om te zien dat het woningaanbod goed aansluit bij de vraag, want er zijn al veel geïnteresseerden die zich hebben ingeschreven!

Wil jij ook in Kerkwijk wonen? Loop je kans dan niet mis en schrijf je snel in.

Inschrijven doe je zo:
Op de woningaanbodpagina zijn de woningen te bekijken, daar kun jij je favoriete woning(en) kiezen. Om je hier vervolgens op in te schrijven, log je in op je persoonlijke accountomgeving. Je kiest voor ‘Digitaal inschrijfformulier’ en vult jouw voorkeuren in. Inschrijven kan nog tot uiterlijk donderdag 2 april 23.59 uur. Bekijk de woningen dus snel en schrijf je in!

De brochure
De brochure kun je digitaal downloaden via de button bovenaan de website. Blader jij liever rustig door een papieren exemplaar heen? Vul dan bij Contact het contactformulier in en geef bij het veld 'Stel een vraag' aan dat je een brochure per post wilt ontvangen + je adresgegevens. Je ontvangt de brochure dan zo snel mogelijk.

Maatregelen rondom coronavirus
Via de nieuwsbrief en deze website houden we je uiteraard op de hoogte van de mogelijke effecten die de maatregelen rondom het coronavirus hebben op het verkoopproces van Kerkwijk. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopgesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je zorgeloos kunt inschrijven!

Naar het woningaanbod