bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start bijna!

16 maart 2020

Het is bijna zover: a.s. donderdag om 12.00 uur start de verkoop van de eerste 23 prachtige woningen van Kerkwijk! Heb jij al een favoriete woning waarop jij je gaat inschrijven?

Zo schrijf jij je in
Vanaf donderdag 12.00 uur kun jij op de woningaanbodpagina de woningen bekijken en je favoriet(en) bepalen. Vervolgens log je in op je persoonlijke accountomgeving, je kiest voor 'Digitaal inschrijfformulier' en vult jouw voorkeuren in.

Zekerheid met LIV Hypotheken
Omdat de inschrijfperiode beperkt is, adviseren we je om je vooraf vast financieel te oriënteren met behulp van een hypotheekadviseur. Dit kan bij LIV Hypotheken, waar onafhankelijk hypotheekadvies en de zogenoemde FinancieringsBelofte wordt geboden. Logischerwijs zal dit de komende periode i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie telefonisch of per e-mail gebeuren. Meer lezen? Klik dan hier.

Maatregelen rondom coronavirus
Via de nieuwsbrief en deze website houden we je uiteraard op de hoogte van de mogelijke effecten die de maatregelen rondom het coronavirus hebben op het verkoopproces van Kerkwijk. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopgesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je zorgeloos kunt inschrijven.

De brochure is vanaf donderdag digitaal te downloaden op deze website. Wil jij graag een fysiek exemplaar per post ontvangen? Vul dan bij Contact het contactformulier in en geef bij het veld 'Stel een vraag' aan dat je een brochure per post wilt ontvangen + je adresgegevens.

Meer over Kerkwijk