bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop Kerkwijk - fase 2 gestart!

8 oktober 2020

Het is zover: de verkoop van Kerkwijk Didam – fase 2 is gestart! Zie jij jezelf wel wonen in één van deze prachtige woningen, in een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk? Loop je kans dan niet mis en schrijf je snel in!

Zo schrijf jij je in
Je kunt de woningen bekijken op de woningaanbodpagina en je favoriet(en) bepalen. Had jij je voorkeuren al doorgegeven? Dan staan deze al gereed. Om je in te schrijven log je in op jouw persoonlijke accountomgeving. Daar kies je voor ‘Online inschrijven’ en vul je de benodigde gegevens in. Na digitale ondertekening kun je de inschrijving versturen.

De inschrijfperiode is beperkt, deze loopt tot en met zondag 18 oktober. Wacht dus niet te lang met het versturen van je inschrijving! Uiterlijk vrijdag 23 oktober hoor je van de makelaar of er een woning aan jou is toegewezen.

Brochure, prijslijst en meer verkoopstukken
Op de downloadpagina kun je de digitale brochure, prijslijst, verkooptekeningen en technische verkoopomschrijving downloaden. Blader je liever door een fysieke brochure? Deze kun je:

Bij de makelaar ophalen. De brochure is af te halen bij GABA Makelaardij in Zevenaar (te Arnhemseweg 7), op werkdagen tussen 09.00-17.30 uur.

Per post ontvangen. Je kunt via het contactformulier of via de chatfunctie in je accountomgeving aangeven dat je de brochure per post wilt ontvangen. Vergeet niet om je adresgegevens te vermelden.

Heb je nog vragen, dan kun je telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie binnen je accountomgeving contact opnemen met de makelaar(s).

Naar de woningen!