bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart!

19 maart 2020

De verkoop van de eerste 23 woningen van Kerkwijk is gestart! Ook de definitieve woningprijzen staan nu op de website. Zie jij jezelf hier wel wonen? Schrijf je dan snel in, want de interesse in de woningen is groot!

Zo schrijf jij je in:
Je kunt de woningen bekijken op de woningaanbodpagina en je favoriet(en) bepalen. Om je vervolgens in te schrijven log je in op je persoonlijke accountomgeving, daar kies je voor ‘Digitaal inschrijfformulier’ en je vult jouw voorkeuren in. Je kunt je tot uiterlijk donderdag 2 april 23.59 uur inschrijven. Bekijk de woningen dus snel en schrijf je in!

Maatregelen rondom coronavirus
Via de nieuwsbrief en deze website houden we je op de hoogte van de mogelijke effecten die de maatregelen rondom het coronavirus hebben op het verkoopproces van Kerkwijk. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopgesprekken met de makelaar. Hierbij staat ieders gezondheid voorop: die van jou als klant én die van de makelaar-medewerkers. Zo weet je zeker dat jij je zorgeloos kunt inschrijven.

De brochure is vanaf nu digitaal te downloaden via deze website. Wil jij graag een fysiek exemplaar per post ontvangen? Vul dan bij Contact het contactformulier in en geef bij het veld 'Stel een vraag' aan dat je een brochure per post wilt ontvangen + je adresgegevens.