bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoopdatum Kerkwijk Didam - fase 2 bekend!

3 september 2020

De start verkoopdatum van Kerkwijk Didam – fase 2 is bekend: donderdag 8 oktober om 12.00 uur is het zover! Vanaf dan staat alle woninginformatie online en kun jij je online inschrijven op jouw favoriete woning(en).

In de tussentijd ontvang je steeds meer informatie over de woningen, zodat jij je optimaal kunt voorbereiden:

  • De woningimpressies  staan al online;
  • Volgende week komen ook de interieurimpressies online;
  • De week daarop komt alle woninginformatie online.

Zo krijg je een steeds beter beeld van de mooie woningen van Kerkwijk Didam – fase 2. Ook kun je nadat de woninginformatie online staat alvast jouw voorkeuren doorgeven. Als de verkoop van start gaat, staan jouw voorkeuren al klaar in het digitale inschrijfformulier en hoef jij alleen nog je gegevens in te vullen. Uiteraard kun je dan nog altijd je voorkeuren aanpassen.

Je hypotheek helder?
Het is goed om vóór de start verkoop vast te weten wat er qua hypotheek mogelijk is en wat je leencapaciteit is. Voor hypotheekadvies kun je terecht bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. LIV Hypotheken is aangesloten bij Kerkwijk Didam en kent alle details van dit project.

Wil je meer kans maken bij de woningtoewijzing? Zorg dan dat je een financiële check van een hypotheekadviseur of bank kunt meesturen bij jouw inschrijving. Hierin staat tot welk hypotheekbedrag jij kunt lenen. Nog een voordeel: met een financiële check hoef je bij je inschrijving verder geen financiële gegevens in te vullen.

Naar LIV Hypotheken