bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Extra woninginformatie, geef vast je voorkeuren door

24 september 2020

Over twee weken is het zover: op donderdag 8 oktober om 12.00 uur gaan de woningen van Kerkwijk Didam – fase 2 in verkoop! Je kunt nú al de nieuwe woninginformatie online bekijken en je voorkeuren doorgeven.

Kun je niet wachten op de start verkoop? Je kunt nú al de nieuwe woninginformatie online bekijken en je voorkeuren doorgeven!

Nieuwe woninginformatie
Op deze pagina vind je de informatie per woningtype terug. Denk aan de plattegronden en woningkenmerken. Als jij nu al je voorkeuren doorgeeft, dan hoef je straks bij de start verkoop alleen nog maar je gegevens in te vullen. Je voorkeuren kun je natuurlijk altijd nog aanpassen voordat je jouw inschrijving verstuurt. Volgende week kunnen we ook de definitieve woningprijzen met je delen en ontvang je per nieuwsbrief meer informatie over het inschrijf- en verkoopproces. Zorg dus dat je staat ingeschreven.

Je hypotheek helder?
Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is en wat jouw leencapaciteit is? Het is goed om dit helder te hebben voordat de verkoop van start gaat. Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Voor Kerkwijk Didam werken we samen met LIV Hypotheken. Zij kennen de details van dit project en kunnen jou optimaal begeleiden in het hele proces.

Naar de woninginformatie!