bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Dit zijn de woningprijzen!

1 oktober 2020

De start verkoop van Kerkwijk Didam – fase 2 komt steeds dichterbij: donderdag 8 oktober om 12.00 uur gaan de woningen in verkoop!

Onlangs gaven we aan dat je nu alvast je voorkeuren kon doorgeven, zodat je straks bij de start verkoop alleen nog maar je gegevens hoeft in te vullen. Helaas was het door een technisch probleem niet meteen mogelijk om je voorkeuren door te geven. Gelukkig is dit snel verholpen en werkt het doorgeven van je voorkeuren nu wel.

Woningprijzen online!
Je kunt vanaf nu de woningprijzen per woningtype bekijken, zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op de start verkoop.

Bij het online inschrijven vragen wij ook de benodigde financiële informatie. Weet jij al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Je kunt bij een hypotheekadviseur of bank van jouw voorkeur een ‘hypotheekbelofte’ aanvragen: een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Als je deze straks meestuurt bij jouw online inschrijving, dan hoef je verder geen financiële gegevens in te vullen. Ook kan een hypotheekbelofte jouw kans vergroten bij de woningtoewijzing. Het is hiermee namelijk duidelijk dat jij de woning kunt bekostigen.

Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen de details van Kerkwijk Didam – fase 2, adviseren je graag en bieden een hypotheekbelofte in de vorm van de Financierings Belofte.

Je account gereed?
Vanaf 8 oktober 12.00 uur kun jij je online inschrijven via jouw persoonlijke accountomgeving.

Bekijk de woningprijzen!